Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

AK Parti Aysan'la yola devam dedi

AK Parti Aysan

AK Parti Genel Merkezi, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Erdek Belediye Başkan adayını, Belediye Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Aysan olarak ilan etti.

AK Parti Genel Merkezi, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Erdek Belediye Başkan adayını, Belediye Başkanlığı görevini yürüten Hüseyin Aysan olarak ilan etti.
2009 yılındaki yerel seçimlerde, AK Partinin Erdek Belediye Başkan adayı olarak girdiği seçimi kazanan Hüseyin Aysan, partisi tarafından ikinci kez belediye başkan adayı olarak gösterildi.
AK Parti Genel Merkezi`nin yaptığı değerlendirmeye göre Bandırma Belediye Başkan Adayı Recep Şekerci, Marmara Belediye Başkan Adayı Süleyman Aksoy, Gönen Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakar, Manyas Belediye Başkan Adayı Hasan Kahraman aday gösterilen isimler arasında yer aldı.
Karara göre; Altıeylül: Zekai Kafaoğlu, Ayvalık: Hakan Kayaalp, Balya: Şaban Özel, Bandırma: Recep Şekerci, Burhaniye: Necdet Uysal, Bigadiç: İsmail Avcu, Dursunbey: Ramazan Bahçavan, Edremit: Özkan Kostak, Gömeç: Kazım Arslan, Gönen: Hüseyin Yakar, Havran: Emin Ersoy, İvrindi: Recai Baytar, Karesi: Yücel Yılmaz, Kepsut: İsmail Cankul, Manyas: Hasan Kahraman, Marmara: Süleyman Aksoy, Savaştepe: Turhan Şimşek, Sındırgı: Ekrem Yavaş, Susurluk: Hüseyin Hızlıoğlu AK Parti adayı olarak seçim yarışına girecek.
30 Mart 2014 yerel seçimlerinde de Erdek Belediye Başkan adaylığı açıklanan Hüseyin Aysan yaptığı ilk açıklamada, "Erdek`te inşallah önümüzdeki yıllarda daha güzel günlerde birlikte mücadele edeceğiz. Erdek`imize birlikte hizmet edeceğiz. Bugün yine aynı şeyi söylüyorum, 5 yıl önce olduğu gibi bu yerel seçimlerde de başarılı olabilmek için tüm gücümüzle çalışacağız. 30 Mart akşamında gülen taraf yine biz olacağız." dedi.
Saraylar Belediye Başkanı Aksoy, Marmara`dan aday
Saraylar Belde Belediye Başkanı Süleyman Aksoy`da Marmara İlçesinden aday gösterildi.
Balıkesir`in Büyükşehir statüsüne girmesiyle 30 Mart`tan sonra kapatılacak olan belediyeler arasına gire Saraylar Belediyesi Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, partisi tarafından bu kez Marmara İlçesinden aday ilan edildi.
AK Parti Genel Merkezi tarafından Marmara İlçesi Belediye Başkan adaylığı açıklanan Saraylar Beldesi Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Marmara İlçesinde de başaramayacağı hiçbir şeyin olmadığını söyledi. Marmara İlçesi Belediye Başkan adaylığının ardından açıklamada bulunan Süleyman Aksoy, "Allah mahcup etmesin, tamamına erdirsin. Marmara Adası bizim yuvamız, her şeyimiz. Marmara Adasının bütününde büyük bir hamle zamanı. Marmara için tüm Marmara Adası halkıyla birlikte başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Allah bizleri utandırmasın" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false